Serialul, comparat deja de presa cu celebra Kama Sutra, reda aventurile unei tinere sotii casnice, extrem de voluptuasa, care incearca sa-si umple timpul in absenta sotului aflat la serviciu. Purtand chiar numele eroinei, "Savita Bhabhi" ii initiaza pe vizitatori in arta erotica moderna, oferindu-le totodata si o portie sanatoasa de umor.

Chiar daca in prezent este cunoscuta pentru conservatorismul sau in ceea ce priveste exprimarea publica a erotismului, India ramane totusi locul de nastere al literaturii erotice, printre darurile culturale facute umanitatii "Kama Sutra" numarandu-se la loc de frunte.

India zilelor noastre pare ca s-a adaptat cerintelor moderne, venind pe piata cu un erotism specific secolului XXI - cel online. Astfel, primul serial de benzi desenate porno se bucura de un succes extraordinar, zeci de mii de internauti primindu-si zilnic "doza" de stimulare si umor oferita de apetisanta Savita Bhabhi, o sotie tanara, frumoasa, ai carei hormoni o iau razna in absenta sotului. Desenele intens colorate redau in detaliu aventurile sexuale ale voluptuasei eroine care, desi isi iubeste sotul, se arunca in bratele fiecarui barbat care ii bate la usa. Primul servit este un vanzator ambulant de lenjerie intima, urmat de doi tineri energici care isi pierdusera mingea de cricket in gradina ei si chiar si un var venit in vizita tocmai din Statele Unite.