Un catel numit Scooby, dupa celebrul personaj de desene animate al anilor '70-'80, Scooby Doo, a creat un precedent legal in tribunalele din Franta, depunand marturie in cazul de crima al stapanei
Proprietara, in varsta de 59 de ani, a fost gasita spanzurata, acum doi ani si jumatate, in apartamentul sau din Paris. Anchetatorii au clasat cazul cu verdictul - sinucidere, singurul "martor" din apartament in momentul mortii femeii fiind doar Scooby. Familia a solicitat, insa, redeschiderea cazului.

In timpul audierilor preliminare, cainele a fost condus in boxa martorilor de veterinarul sau. Suspectul a fost prezentat cainelui pentru a vedea cum reactioneza acesta. Cei prezenti la originala audiere au precizat ca Scooby a "latrat furios". "Marturia" catelului a fost menita sa stabileasca daca exista suficiente dovezi sa fie lansata o noua ancheta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.