Familia unui parasutist britanic, intors in permisie din Afganistan, a fost alungata din casa de un pasager clandestin ascuns in bagajele soldatului: un paianjen exotic, veninos, despre care se crede ca a facut deja o victima, si anume Bella, cainele familiei

La cateva zile dupa intoarcerea lui Rodney Griffiths, dupa o misiune de patru luni in muntii din Afganistan, familia sa a descoperit musafirul nepoftit, care se instalase in camera copiilor. „Ricky a vazut un paianjen urias si a strigat la sora lui.

Au incercat sa-l prinda sub un borcan, dar era prea mare ca sa incapa, asa ca au incercat sa-l loveasca cu un umeras, pe care paianjenul a sarit sa-l muste“, povesteste Lorraine Grifiths, mama acestora. In acel moment, cainele familiei s-a apropiat de paianjen, care a scos un suierat puternic, atacandu-l. La numai cateva zile, cainele s-a imbolnavit grav si a trebuit sa fie eutanasiat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.