Politia de Proximitate Mures a recrutat 15 voluntari care sa acorde sprijin in derularea activitatilor de prevenire a criminalitatii, printre acestia aflandu-se si o pensionara de 60 de ani, a declarat, marti, inspectorul principal Adrian Nicusan, coordonator al Politiei de Proximitate Mures
Este o femeie care a umblat mult prin lume si cunoaste foarte bine conceptul de voluntariat. Invitatia lansata de politia mureseana catre cetateni, prin care se doreste infiintarea Grupului de Voluntari al Politiei de Proximitate Mures, nu a ramas fara ecou. Pana in acest moment, 15 cetateni din Targu Mures, Ludus, Reghin si Sighisoara s-au aratat interesati de propunerea facuta de politisti, pentru a participa voluntar la activitatile ce vizeaza prevenirea criminalitatii, in special prin derularea unor campanii de informare in comunitate, prin care oamenii vor afla cum sa se protejeze de infractori", a declarat Nicusan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.