Si-a petrecut ultimii 19 ani intr-un scaun cu rotile, dupa ce coloana vertebrala i-a fost zdrobita in urma unui accident de munca
Ramas fara slujba si cuprins de depresie, Ken Walters a stat inchis in casa timp de aproape 20 de ani. Suferinta omului nu s-a oprit aici: in 2002 a suferit doua atacuri de cord. Cand credea ca mai rau de atat nu se poate, un atac cerebral a fost cat pe ce sa-i curme existenta. Dar, incredibil, hemoragia cerebrala s-a dovedit a fi cel mai bun lucru ce i se putea intampla. In urma atacului, creierul lui Ken Walters s-a ''reprogramat'', transformandu-l pe barbatul de 51 de ani intr-un artist ravnit de cei mai mari producatori de jocuri pe calculator.

Desi, in tinerete, omul nu avea nici cel mai mic simt artistic, acum el se poate lauda cu mai multe opere de exceptie. A creat un program care transforma imaginile de pe hartie in personaje animate si a reusit sa castige peste 30.000 de lire desenand personaje pentru celebrul producator de jocuri video Electronic Arts.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.