Patru americani de religie crestina au primit 'tratamentul chinezesc' pe un aeroport, dupa ce au incercat sa introduca 315 Biblii in China
Cei patru crestini au incercat sa protesteze pentru ca le-au fost confiscate Bibliile, insa dupa un protest care a durat aproximativ 30 de ore petrecute intr-un aeroport, s-au dat batuti si au renuntat sa-si mai ceara Bibliile inapoi, scrie publicatia britanica The Times. Cartile sfinte au fost confiscate de catre vamesii de pe aeroportul Kunming, din provincia estica Yunnan chiar dupa ce membrii grupului Vision Beyond Borders au facut primii pasi pe pamant chinezesc. Pat Klein, liderul grupului, a povestit ca autoritatile de la aeroport “ne-au tot cerut sa plecam si ne-au aratat o bucata de hartie pe care, spuneau ei, statea scris ca este ilegal sa introduci mai mult de o biblie in tara. Dar noua ni s-a parut falsa”.
Ambasada SUA, avertizata de incidentul de la aeroport, a trimis imediat un reprezentant, care a tradus bucata de hartie in engleza -era de fapt o lege. “Noi nu stiam de existenta acestei legi. Probabil ca nu o sa ne mai primim Bibliile inapoi” a marturisit Klein. El a mai povestit ca au fost bine tratati in aeroport, insa au fost filmati si treziti pe tot parcursul noptii de tot felul de oficialitati, tot mai ingrijorate de faptul ca americanii nu pleaca din aeroport. Klein si cei trei colegi ai sai intentionau sa imparta Bibliile printre chinezii crestini din Kunming. “Noi am auzit ca autoritatile chineze tiparesc 800.000 de Biblii in fiecare luna. Dar acestea nu ajung la oameni. Oamenii ne cer sa le aducem Biblii. In ultimii 20 de ani am tot facut vizite in China si am introdus in tara mai mult de 60.000 de Biblii, am mai avut probleme, dar niciodata asa de mari” a mai spus liderul crestinilor americani.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.