O femeie de 29 de ani din Marea Britanie a aparut in fata unui tribunal dupa ce a fost data in judecata de vecini din cauza partidelor de sex prea zgomotoase. Din fericire pentru ea, tanara a scapat cu o amenda de doar 200 de lire sterline
Potrivit Daily Mail, Kerry Norris, o britanica de 29 de ani, a fost data in judecata de vecini dupa ce, timp de mai bine de doi ani, i-a exasperat cu sunetele scoase noaptea, in timpul partidelor de amor. Tanara si prietenul ei, Adam Hinton, obisnuiau in timpul partidelor sexuale sa-si strige obscenitati unul altuia si sa loveasca patul de perete atat de tare incat vecinilor le era imposibil sa doarma. 'Am fost nevoit sa-mi iau numeroase zile libere din cauza faptului ca nu ma puteam odihni noaptea', a spus in instanta unul dintre vecini, in timp ce alta vecina a declarat indignata ca fiica ei in varsta de patru ani are cosmaruri din cauza lucrurilor pe care le aude si o intreaba ce inseamna.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.