Cei implicati intr-o relatie la distanta, care duc dorul persoanei iubite, se pot consola cu imbratisarile unui tricou creat de designerii italieni, care, gratie unui sistem de senzori, poate transmite celui care il poarta caldura partenerului aflat departe. Realizat de Francesca Rosella, absolventa a Institutului de design Ivrea din Torino, tricoul "F+R Hugs" este dotat cu o retea de senzori amplasati in puncte strategice - pe umeri, spate si in zona soldurilor.

Sistemul functioneaza prin intermediul unui telefon celular, special conceput pentru a receptiona o serie de parametri, cum ar fi temperatura si ritmul cardiac al persoanei iubite. Datele sint analizate si transmise senzorilor care le transpun in realitate, umflind si dezumflind parti ale tricoului, astfel incit cel care il poarta sa simta presiunea fizica, pulsatia si caldura unei imbratisari adevarate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.