Surpriza neplacuta pentru fanii oualelor cu... surprize, parlamentarii de la Berlin vor sa interzica celebrele jucarii Kinder
O comisie pe probleme de sanatate a Bundestagului a decis ca "e periculos sa combini alimente si jucarii intr-un singur produs", informeaza ziarul Bild, citat de ziare.com. "Copiii nu pot face diferenta intre o jucarie si ceva de mancare", a argumentat unul dintre membrii comisiei. Replica celor de la Ferrero, compania care produce celebrele oua-surpriza, nu a intarziat sa apara. Purtatorul de cuvant al firmei italiene a declarat ca interzicerea acestor produse pe teritoriul german ar fi absolut nejustificata, intrucat figurinele si jucariile-miniatura sunt inchise intr-o capsula din plastic.
Ouale Kinder nu constituie nicidecum singura preocupare a comisiei in cauza. Membrii ei vor ca tinerii biciclisti sa poarte obligatoriu casca si intentioneaza, de asemenea, sa faca manualele mai usoare, pentru ca scolarii sa nu se raneasca sau sa oboseasca atunci cand le cara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.