O echipa complexa a Ministerului Internelor si Reformei Administrative, alcatuita din specialisti de la Inspectia interna a IGPR si Directia Generala Anticoruptie (DGA), va efectua o ancheta la Serviciul Permise Auto din Arges, la solicitarea ministrului internelor, Cristian David, relateaza NewsIn.

Controlul intern a inceput in aceasta dimineata iar ofiterii DGA vor corobora rezultatele obtinute cu elementele de ancheta rezultate din investigatia desfasurata la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule.

Reamintim ca 17 persoane au fost arestate preventiv, pe 14 iunie, de Curtea de Apel Bucuresti, printre acestea numarandu-se un preot, comisarul sef al Serviciului Permise si Inmatriculari Auto Arges, Codrut Gheorghe Vlasceanu, adjunctul acestuia, Vasile Voinea si seful Scolii de soferi Comes din Pitesti, Constantin Tinca.

In urma perchezitiilor efectuate de lucratorii Directiei Generale Anticoruptie la domiciliul sefului Serviciului Permise si Inmatriculari Auto Arges s-au gasit aproximativ 450.000 de euro iar la comisarul sef Vasile Voinea 9.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.