Sustinatorii lui Iulian Radulescu, autoproclamat imparat al rromilor, si cei ai lui Florin Cioaba, autoproclamat rege al rromilor, s-au luat la bataie, joi seara, dupa ce sustinatorii lui Cioaba au vrut sa dea foc palatului in care locuieste Radulescu, transmite Mediafax. Rromii s-au suparat pe Iulian Radulescu si spun ca s-au saturat sa-i mai plateasca taxa de protectie. Joi seara, rromii au vrut sa dea foc palatului in care locuieste Iulian Radulescu. Ei au mers la Iulian sa-i ceara socoteala. Aici, au fost primiti de rromii care ii tin partea lui Radulescu si a izbucnit un scandal, ei imbrincindu-se si injurindu-se. Iulian s-a retras in curtea palatului sau si si-a luat chiar o sabie pentru a se apara. "Vrem toti sa mergem pe casa lui sa-i dam foc, fara discutie, tot vrea de la mine 50 de milioane in fiecare luna, i-am dat pina acum, nu mai pot, ca am 57 de ani, nu mai pot sa muncesc in turnatorie", a declarat corespondentului Mediafax unul dintre protestatari.

"In primul rind exista lege, nimeni nu este mai presus de lege. Daca a gresit si daca e adevarat ca cere taxa de protectie, va fi tras la raspundere(...) Toata etnia rroma, nu numai din Sibiu, ci si din Craiova si din Tirgu-Jiu este terorizata de acest om. Iata ca astazi au vrut sa-i dea foc la casa pentru ca nu mai pot sa scape de el, toata ziua cere bani de la ei", a spus Florin Cioaba.

La rindul sau, Iulian Radulescu sustine ca acuzatiile rromilor sint nefondate si ca el nu a facut altceva decit sa-i denunte la Politie ca fac afaceri ilegale. "Ei fac niste fraude nemaipomenite si s-au gindit ca eu i-am denuntat la Politie ca au trimis aici de la Sibiu la Craiova si intr-o comuna marfuri in valoare de 4,5 sau 10 miliarde clandestine si au venit aici sa ma omoare. Am fost gata ori sa trag in ei ori sa iau sabia, am luat sabia la ei", a declarat Iulian Radulescu. El crede ca tot scandalul este urmare a faptului ca in urma cu doua saptamini a declarat ca tatal lui Florin Cioaba, Ioan Cioaba, ar fi colaborat cu fosta Securitate.

Rromii promit ca daca nu se va face dreptate vor merge din nou la palatul lui Radulescu si nimeni nu ii va mai putea opri sa-si duca planul pina la capat si sa dea foc casei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.