Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, dupa ce a facut demersuri pentru a-l aduce in tara pe Radu Mazare ca sa isi ispaseasca pedeapsa, sustine ca a fost acuzata de acesta de "exces de zel".

"Ziua si atacul la Ana Birchall! Si ghiciti cine ma ataca de data asta! Nimeni altul decat Radu Mazare, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania!

Aflu ca se continua atacul si campaniile de defaimare si denigrare la adresa mea, fiind acuzata mai nou ca «printr-un exces de zel l-am adus, intr-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, sa execute pedeapsa in Romania»!

Cu alte cuvinte, faptul ca mi-am indeplinit cu responsabilitate si profesionalism obligatiile de ministru al justitiei si l-am adus in tara, intr-un timp scurt, este adevarat, pe fugarul Radu Mazare sa-si execute pedeapsa este de condamnat si trebuie sa o punem la zid pe Birchall.

Asa e, poate era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar.

P.S. Pe langa decredibilizarea mea, acest nou atac are si o alta miza, una importanta pentru dl Mazare... Dar vom vorbi despre asta intr-o postare urmatoare", a scris pe Facebook Ana Birchall.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.