Iulia Albu și-a scos colții și și-a exprimat opinia sinceră despre Andreea Tonciu a cărei ținută nu a dat-o pe spate. Vedeta nu s-a putut abține să nu o compare pe fosta concurentă de la Survivor România cu un star internațional, dar nu în sensul bun al lucrurilor.

Iulia Albu, părere despre Andreea Tonciu

Iulia Albu a reușit să își cucerească publicul mai ales datorită sincerității de care a reușit să ea dovadă de fiecare dată. Criticul de modă își exprimă opinia despre oricare dintre persoanele publice de la noi din țară, chiar dacă nu are mereu niște lucruri bune de zis. Nu toată lumea este de acord cu afirmațiile sale, iar în unele situații, admiratorii persoanelor pe care le-a criticat îi sar în cap și îi dau tot felul de comentarii de hate la care, de cele mai multe ori, nici măcar ea nu se așteaptă.

Chiar dacă unii oameni nu înțeleg de ce face Iulia Albu asemenea comentarii răutăcioase despre ținutele vedetelor de la noi, creatoarea de modă își face treaba în continuare, iar ultima pe care a luat-o în vizor este nimeni alta decât Andreea Tonciu, vedetă a cărei alegere vestimentară nu a reușit să o dea deloc pe spate. Fosta concurentă de la Survivor România a ales un outfit mult prea simplu pentru persoană ca ea sau cel puțin așa a lăsat impresia.

Retail jobs

Iulia Albu a fost sinceră și a afirmat despre vedetă că seamănă cu Paris Hliton, după o noapte de beție, motiv pentru care fanii ei s-au amuzat copios. În plus, criticul de modă a dart de înțeles că deși a scos din buzunar o sumă mare de bani pentru ținuta respectivă, nu i-a furat privirea și că nici nu mai seamănă cu ea. Cel mai tare a deranjat-o faptul că a purtat pantaloni scurți, iar de aici au început toate comentariile răutăcioase la adresa sa.

„Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem. Nu mai seamănă cu ea. (..) Ținuta în sine este ceva ce ar purta Paris Hilton dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred. (…)Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce este mai scurt sau mai lung. Acolo cred că e problema cea mai mare.”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Citeste si:
Fiica Iuliei Albu împlinește 13 ani anul acesta. Vedeta nu vrea ca...
Fiica Iuliei Albu împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.