Elena Chiriac este una dintre concurentele care fac parte din echipa Faimoșilor și care pare că se ține tare pe poziții, dar a cărei atitudine nu este văzută cu ochi buni de cei din fața televizoarelor care urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii de la Pro TV.

Elena Chiriac, criticată de câștigătoarea primului sezon

Ultimele zile nu au fost unele prea bune pentru cei din echipa Faimoșilor care au pierdut aproape fiecare joc în fața adversarilor. Aceștia și-au găsit repede scuze, iar Elena Chiriac a făcut o serie de afirmații nu tocmai potrivite despre cei din echipa albastră. Ea a mărturisit că în fața celor de acasă ei sunt nimeni și că de aceea trag din greu pentru a obține fiecare punct, pentru a fi recunoscuți și apreciați.

Deși, poate nu a realizat lucrul acesta, cuvintele alese de ea nu au fost tocmai cele potrivite și nici apreciate de cei de acasă. Nici măcar câștigătoarea primul sezon al emisiunii, Elena Ionescu, nu a putut fi de acord cu Faimoasa și a ținut să precizeze că afirmațiile respective spun multe despre ea. În plus, vedeta consideră că nu este o alegere câștigătoare pentru un im care își respectă adversarul.

Retail jobs

Elena Ionescu a încercat să îi explice lui Zanni că din Republica Dominicană fiecare revine în țară cu notorietate, iar oamenii empatizează cu fiecare personaj.

„A zis că ei sunt nimeni. Cum ar veni… Asta spune foarte multe despre ea. Nu-mi place să vorbesc despre oameni, în general. Mai ales când nu-i cunosc personal. Pot să spun că nu este o alegere câștigătoare pentru un om care își respectă adversarul, indiferent că ești cunoscut sau mai puțin cunoscut. E vorba de omenie, de om în sine, de greutatea ideală. Până la urmă, publicul empatizează cu fiecare personaj. Toți se întorc acasă cu notorietate, a spus Elena Ionescu, la Extrashow Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.