Anamaria Prodan a povestit, în cadrul podcast-ului moderat de către Codin Maticiuc, care este relația pe care o are în acest moment cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta din partea ei. Uite ce a declarat!

 

Anamaria Prodan, despre relația cu primul soț

Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a acceptat să poarte din nou o discuție cu prietenul ei bun, Codin Maticiuc, pe YouTube. Impresara a discutat, printre altele, despre primul ei soț pe care îl consideră sufletul ei, mai ales că el este tatăl fiicelor sale, cele mai importante ființe din viața ei.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit cu mâna pe inimă că el este bărbatul pe care se poate baza cel mai tare acum, având în vedere situația complicată în care se află. Vedeta a mai spus că actuala soție a tatălui fiicelor sale este una dintre cele mai bune prietene de-ale sale. Le cere amândurora sfaturile când simte nevoia, ceea ce înseamă că nu îi poartă pică pentru toate cele care s-au întâmplat în trecut.

”Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a povestit Anamaria Prodan.

În ziua în care l-a cunoscut pe Tiberiu Dumitrescu, a văzut în el un potențial foarte mare și l-a admirat enorm atât pentru frumusețea lui, cât și pentru talent. S-au iubit și s-au căsătorit, iar acum la ani buni de divorț încă sunt buni prieteni și se respectă unul pe celălalt.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunfe în Lumea Nouă. Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet...Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei- gata de măritiș în 3 zile....”, spunea Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.