Au trecut mai bine de cinci luni în care Selly a avut permisul de conducere suspendat. În urmă cu puțin timp, vloggerul l-a recuperat și nu a putut să nu împărtășească și cu fanii lui toată bucuria pe care a simțit-o în momentele în care a redevenit șofer. Atât de tare s-a bucurat de recuperarea carnetului, încât le-a făcut o propunere neașteptată urmăritorilor săi de pe Instagram care vor lua parte la concertul trupei sale, de la Arenele Romane.

Selly este în culmea fericirii, după ce și-a recuperat permisul de conducere. După cinci luni în care a fost nevoit să aștepte, acum artistul se poate urca din nou la volanul mașinii sale. Artistul a dat repede câteva ture cu bolidul pe care îl deține și i-a venit o idee de zile mari, pe care le-a spus-o admiratorilor.

Selly, din nou șofer

„Mă bucur foarte mult că în sfârșit, după atât timp, sunt din nou șofer. Vă pup pe toți”, a zis Selly, pe Story.

În primul rând, solistul trupei 5GANG a vrut să îi lase pe cei care îl susțin să decidă dacă idee bună sau nu, iar dacă se dovedește a fi una de care să fie încântați o va pune în aplicare. Ei bine, Selly vrea să organizeze un concurs pentru cei care își cumpără bilete la concertul de la Arenele Romane și să ia un fan de acasă cu mașina, iar mai apoi să îl aducă personal la concert. Tot el a mai declarat că este disperat să conducă, având în vedere că nu a mai făcut acest lucru de cinci luni și, în spirit de glumă, a zis că s-ar angaja ca șofer undeva, doar pentru a conduce mai mult.

„Mi-a venit o super idee. Îmi ziceți voi cum vi se pare și dacă vi se pare tare, o punem în aplicare. Cum ar fi, la concert, să facem o tombolă cu cei care își cumpără bilet și un fan să-l iau eu de acasă cu mașina și să-l aduc la concert personal. (...) Trebuie să mă înțelegeți și pe mine fraților, că eu n-am mai condus de 5 luni de zile. Eu acum sunt disperat să conduc. M-aș angaja șofer undeva, numai ca să conduc mai mult. Îmi place enorm să conduc”, a fost propunerea pe care le-a făcut fanilor, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.