Probabil inspirat de personajul Rocket Raccoon din benzile desenate si filmele "Gardienii Galaxiei" de la Marvel, un raton a decis sa fie erou pentru o zi. Cel putin in mediul virtual, unde a inspirat un hashtag dedicat doar lui.

Initial vazut pe acoperisul unei cladiri de birouri din vecinatate, ratonul a decis sa sara spre cladirea cea mai apropiata, de altfel una dintre cele mai inalte din oras.

Cladirea, un zgarie-nori impunator, a devenit punct de atractie, atunci cand ratonul a decis sa o urce, la propriu, intreaga zi - cand sus, cand jos. Asta spre mirarea celor care urmareau aventura online.

Sursa foto: Twitter

Un post local de radio a decis sa relateze povestea, aducand-o astfel in atentia audientei. O alta televiziune a facut live streaming, desi au fost momente cand animalul nu facea nicio miscare. In plus, locuitorii din cladire, faceau poze din interior si le distribuiau pe platformele de socializare.

Dupa ce a avut grija sa faca senzatie pe internet, ratonul a fost capturat chiar pe acoperisul cladirii pe care o "inspecta". Acesta urmeaza sa fie eliberat in siguranta. Cei care l-au prins, fac asigurari ca animalul este intr-o stare buna si se poate hrani singur.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.