O casa din municipiul Arad care apartine deputatului PDL Lucian Rivis Tipei, fiul presedintelui Cultului Penticostal din Romania, va fi scoasa la licitatie, dupa ce parlamentarul nu si-a achitat un imprumut de peste 900.000 de lei contractat la o banca, transmite corespondentul NewsIn.

Proprietatea deputatului pentru care a fost facuta publicatia de vanzare este situata in municipiul Arad, pe strada Mierlei si este compusa dintr-un teren in suprafata de 538 metri patrati, din care 330 mp locuibili, trei dormitoare, trei bai, living, terasa, dependinte.

Conform anuntului, pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la 945.000 de lei.
Creditul de 930.000 de lei din cauza caruia imobilul deputatului aradean va fi scos la licitatie a fost contractat, in anul 2007, de o societate comerciala care ii apartine lui Rivis Tipei, SC "Lou Invest SRL“, pentru a achizitiona produse alimentare si cereale. Ulterior, produsele au fost vandute in Ungaria, insa firma care le-a achizitionat este in reorganizare si nu a efectuat platile produselor achizitionate de la firma deputatului PDL.

Creditul a fost girat cu imobilul situat pe strada Mierlei, iar vanzarea este anuntata pentru 20 aprilie. „Sunt printre cei afectati serios de criza economica. Nu stiam atunci ca ne va lovi criza economica mondiala si ca partenerii din Ungaria, care au cumparat produsele de la mine, vor fi pusi in imposibilitatea de a-mi plati sumele cuvenite. In urma acelui export de cereale in Ungaria, in valoare de cateva de sute de mii de euro, nu am recuperat banii, nu am mai putut nici eu sa platesc mai departe. Creditul a devenit scandent in noiembrie 2008. Pana pe 20 aprilie incerc sa fac rost de bani. Am contactat mai multe banci pentru credite. Sper sa reusesc sa obtin un credit de la o alta banca si sa nu pierd casa in care locuiesc“, a declarat deputatul Lucian Rivis Tipei.

Lucian Rivis Tipei este fiul presedintelui Cultului Penticostal din Romania, iar la alegerile parlamentare din noiembrie 2008 a castigat un mandat in Camera Deputatilor, dupa ce a obtinut peste 50 la suta dintre voturi in colegiul Micalaca din Arad, unde a candidat pe listele PDL.

Conform declaratiei de avere a deputatului Lucian Rivis Tipei, acesta mai detine 840 metri patrati de teren intr-un cartier din Arad, un spatiu comercial in centrul municipiului Arad, ceasuri si bijuterii in valoare de 20.000 euro, un cont de 15.000 de euro si actiuni la doua firme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.