La mai mult de un deceniu de la clonarea primului mamifer, oaia Dolly, de catre expertul britanic Ian Wilmut, carnea clonata mai face un pas catre farfuriile europenilor.
Produsele alimentare provenind de la animalele clonate nu prezinta pericol pentru populatie, se arata intr-un document emis de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (AESA).
"Este foarte putin probabil sa existe orice fel de diferenta in ceea ce priveste siguranta alimentara intre produsele ce provin de la clone si de la progeniturile clonelor comparativ cu produsele derivate din animalele crescute prin metoda traditionala", se arata intr-un proiect de opinie stiintifica emis de AESA.
Despre autor:

Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Social Impact Award: 10 idei pentru binele societății vor fi incubate în vara...
Sursa: green.start-up.ro
-
Rector UPT: Companii vor să angajeze 1.000 de oameni, dar nu au de unde
Sursa: start-up.ro
-
10 brățări pentru picior ce împodobesc în mod delicat și exotic glezna...
Sursa: garbo.ro
-
A apărut catalogul XXXLutz, cu reduceri la canapele și corpuri de iluminat
Sursa: retail.ro
-
Revolut lansează terminal POS
Sursa: futurebanking.ro
-
Cristina Cioran refuză să se căsătorească cu tatăl fiicei sale. Ce o...
Sursa: kudika.ro
-
Încă o companie din România își suspendă activitatea din cauza scumpirilor la...
Sursa: wall-street.ro