IT&C 22 Aprilie 2008 03:42
Gecad Net, companie membra a Grupului Gecad, a incheiat un parteneriat cu SonicWall, firma specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de solutii complexe de securitate IT pentru retele, email, acces de la distanta si protectie continua, dorind sa-si creasca astfel veniturile cu 20%.

„Estimez ca acest parteneriat, alaturi de celelalte pe care Gecad Net le-a incheiat in ultimii ani cu producatori de talie internationala vor creste cu cel putin 20% veniturile companiei din securitatea IT”, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.

Solutiile SonicWall sunt utilizate la nivel mondial atat de companii mici cat si de firme medii, corporatii cu larga raspandire geografica din diverse domenii de activitate dar si de catre institutii guvernamentale, educationale si de sanatate.

Cotata pe Nasdaq, compania americana SonicWall a raportat in anul fiscal 2007 venituri de 199,2 milioane dolari si un profit de 28,6 milioane dolari.

Gecad Net a terminat anul 2007 cu venituri de 5,5 milioane de euro, dintre care aproape 20% au fost asigurate de divizia de securitate IT. Compania este distribuitor unic in Romania pentru Trend Micro, partener Kaspersky si IBM/ISS.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.