Noi detalii au iesit la iveala in cazul romancei sechestrata si maltratata in Italia, mama sa avand o prima reactie in legatura cu aparitia fetei.

Ultimele amanunte aparute in presa italiana descriu niste scene de-a dreptul inspaimantatoare: "Ii spargea capul si i-l cosea cu nailon de undita. O tinea izolata si legata de pat de zece ani. O punea sa-si manance propriile excremente sau ii dadea alimente alterate. A violat-o chiar si in timpul celor doua perioade de graviditate. Ceea ce au avut carabinierii din Gizzeria in fata ochilor atunci cand au ajuns la locuinta lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, de 52 de ani, aflat la bordul unui triciclu Ape alaturi de fiul sau in varsta de noua ani, a fost o scena din filmele de groaza", noteaza gazetaromaneasca.com, care citeaza Corriere della Sera.

Familia romancei Cristina Mihaela Maricela este din comuna Cerchezu, judetul Constanta. Mama sa sustine ca a decis sa plece in Italia pentru a-si scapa familia de saracie. Mihaela mai avea un copil in tara, care se afla in custodia tatalui si pe care bunica nu a reusit sa-l vada timp de patru ani. De asemenea, spune ca fata i-ar mai fi trimis bani o perioada pentru copil, insa, in momentul in care nu a mai primit niciun semn de la ea a inceput sa o caute, a lipit fotografii pe stalpi si a mers inclusiv in Italia pentru a afla vesti.

"Acum, cand am aflat ca este in viata, mi s-a facut rau cand am aflat cum a fost tinuta si ca i-a dat sa manance din gunoaie", a declarat femeia, citata de Adevarul.

"Ma gandeam ca va veni, ca o mai trece un an, doi... Am fost la biserici, am facut colive si am dat pomelnice, ma rugam la Dumnezeu sa vina fata mea acasa. Unii imi spuneau: «Fata ta e moarta, are un cap de cenusa», dar eu niciodata nu mi-am pierdut speranta ca intr-o zi va veni", a completat ea.

Romanca, in varsta de 29 de ani, si cei doi copii ai ei au fost salvati de carabinieri, intr-o localitate din Calabria, dupa ce a fost tinuta sechestrata timp de zece ani intr-un beci, legata de pat, batuta si violata, de catre un barbat in familia caruia tanara ajunsese pentru a lucra ca ingrijitoare. Barbatul a fost arestat miercuri, pentru violenta domestica, sclavie si agresiune sexuala agravata, scrie presa italiana.

Citeste si:
Românii din Italia vor să fie recunoscuți oficial drept minoritate...
Românii din Italia vor să fie...

Citeste si: MAE: Romanca sechestrata si maltratata in Italia este spitalizata, iar cei doi copii ai ei sunt intr-un centru social


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.