Labradorul Tink sufera de o boala care il obliga sa ia masa intr-un scaun special, de fiecare data.

La prima vedere, Tink este un catel obisnuit, simpatic si plin de viata, ca orice alt animal de companie. Chiar daca este o femela fericita, sufera de o boala destul de rara, care o impiedica sa faca anumite lucruri.

"Inca de cand am adus-o acasa, ne-a furat inimile tuturor. Tink are probleme cu tesutul digestiv, astfel ca intampina dificultati atunci cand mananca. La o luna dupa ce a venit in familia noastra, am dus-ol la urgenta pentru ca vomita constant si ne-am dat seama ca undeva este o problema. Testul cu raze X ne-a aratat ca Tink are un esofag ce nu permite transferul mancarii catre stomac. Din cauza aceasta, vomita orice manca si nu se hranea deloc", a declarat proprietarul Tom Sullivan, potrivit Boredpanda.com.

Aceasta boala poate fi cauza de anumite nervuri care nu s-au dezvoltat cum trebuie, astfel ca are nevoie de ajutor de fiecare data cand mananca.

"Ia in jur de cateva mese mici pe zi si sta intr-un scaun special care face ca mancarea sa ajunga in siguranta in stomac, prin forta gravitatiei", a mai precizat stapanul.

Aceasta boala nu este usoara, iar patrupedul are nevoie de multa grija si atentie din partea stapanilor, insa familia s-a obisnuit deja si nu vede o problema in a-i acorda mai multa atentie decat unui catel obisnuit.

Mommy let me wear her hat. I️ must be a human because it fits me. #megaesophagus #tinksullivan

A post shared by Tinker Vol (@tinkervol) on

Mom, is that coffee mine too? #megaesophagus #tinksullivan

A post shared by Tinker Vol (@tinkervol) on

This means mommy and daddy can get me a friend, right?!?! 🙊🙈#tinkervolthelab #megaesophagus #uprightcaninebrigade #megae

A post shared by Tinker Vol (@tinkervol) on

Citeste si:
Gastric sleeve: Ce presupune operația de micșorare a stomacului
Gastric sleeve: Ce presupune...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.