Social 14 August 2017 17:55
Dupa ce seful Sectiei obstetrica - ginecologie I de la Maternitatea Giulesti din Capitala, Ciprian Cristescu, a fost implicat intr-un incident violent cu doi politisti care l-au oprit in trafic in cadrul unui control, reactia ministrului de Interne, Carmen Dan,  nu a intarziat sa apara, scrie antena3.ro.

"In urma mediatizarii cazului de azi-noapte, cand cei doi politisti au amendat medicul de la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Prof. Doctor Panait Sarbu - “Maternitatea Giulesti”, am cerut ca IGPR sa dispuna un control la Politia Capitalei pentru a clarifica si verifica cum s-a ajuns intr-o asemenea situatie.

Consider ca lipsa de explicatii genereaza speculatii si opinii neintemeiate in spatiul public, motiv pentru care astept concluziile celor de la IGPR.

Va reamintesc ca imediat dupa cazul Boureanu am cerut Politiei Romane sa initieze o campanie de informare publica privind procedurile politistilor in cazul celor mai frecvente interactiuni cu cetatenii, ca un demers de transparenta si de clarificare a drepturilor lor legale.

Aceasta campanie trebuie inceputa cat mai curand!", a scris Carmen Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.