Social 7 Iulie 2017 15:23
Weekendul acesta vine cu surprize deosebite pentru pasionatii de concerte. Muzica jazz va rasuna pe strazile Capitalei, iar piesele de teatru vor da viata unor personaje deosebite cu istorii si intamplari din cele mai diverse. 

Bucharest Jazz Festival #6 - 3 - 9 iulie 2017 - Piata George Enescu si ARCUB - Festivalul va dura sapte zile si se va desfasura zilnic, timp in care participantii se pot bucura de workshopuri si Q&A si de artisti precum Stanley Jordan, Joca Perpignan sau Ion Baciu Jr. La ARCUB vor avea loc si recenzii de carte si disc de jazz romanesc cu Mihai Iordache si Tavi Scurtu.

Outernational Days 2 - 7 - 9 iulie 2017, gradina Uranus 144 si The ARK Bucuresti - festivalul multicultural aduce pe scena din Bucuresti trupe si muzicieni din intreaga lume: Kenya, Niger, Turcia, Senegal, Liban, dar si Europa. Programul include concerte, seturi tematice, discutii si ateliere.

Acoustic w. Alexandra Ungureanu & Band - 7 iulie 2017 - Clubul Taranului - "Acusticul e o dragoste veche de-a mea, care se asorteaza perfect cu emotia si pofta de visare. In acelasi timp, mi se pare o provocare sa tii audienta in priza, cand instrumentele aproape ca nu sunt. Dupa colaborari cu diferite formule de instrumentisti foarte talentati, prieteni dragi, sunt mandra sa am acum propria mea trupa cu care prezint acest proiect: Vlad Vedes - chitara, Ioan Nacu - chitara, Cristian Galițî - bass, Vlad Mazarel - vioara, Sebastian Lazar - tobe. Playlistul contine majoritatea hiturilor mele, solo sau din colaborari, dar si coveruri, toate reorchestrate intr-o maniera inedita", Alexandra Ungureanu.

Unplugged Friday cu Claudiu Mirea - concert pe terasa - 7 iulie 2017 - Hard Rock Cafe - Castigatorul Megastar 2009 a revenit in atentia publicului cu un nou hit "Magnet", lansat in 2017. Solistul pregateste un playlist cu variante acustice ale hiturilor din ultimele decenii. Intrarea este libera.

Concert Emeric Imre la Beraria H #PeTerasa @Acoustic Garden - 7 iulie 2017 - Beraria H - Emeric Imre tine un concert de zile mari, chiar pe marginea lacului Herastrau. Intrarea este libera.

Vacanta de Vara cu EXCELSIOR- 26 mai-10 septembrie 2017 - parc Bazilescu - spectacole de teatru pentru copii, dans, concerte si numere de magie, insotite de proiectii de filme.

Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti - 1-2 iulie 2017 - locatii diverse - festivalul aduce in scena artisti internationali si peste 40 de spectacole.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Teatru: "Cum se face" in regia Octavian Strunila - 7 iulie 2017 - The Temple Social Pub - spectacolul este regizat de Octavian Strunila si descrie o comedie de bun gust, ce reflecta viata oamenilor de teatru. Din distributie fac parte Ocravian Strunila, Anca Dumitra, Delia Ioana Nartea, Alexandru Conovaru si Paul Ipate.

Noi 4 de Lia Bugnar - 7 iulie 2017
- Godot Cafe Teatru - un spectacol scris in gluma, jucat in gluma; o intamplare care abordeaza tot felul de teme superficiale si o multitudine de teme fundamentale.

Greek 4U LIVE Band ✗ Seară Greceasca pe terasa Berariei H - 8 iulie 2017 - Beraria H - Intrare libera.

Loud and Proud - Karaoke Weekend Party - 8 iulie 2017 - Tunes Pub - petrecerea ii asteapta pe toti cei pasionati de muzica, distractie si dans. Cel mai bun sistem de sunet ofera posibilitatea de a-ti testa talentul.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Less TIME More STYLE / Less STUFF More TOUGH - 8 iulie 2017 - Simbio - invata cum sa simplifici garderoba si cum sa amplifici abilitatile stilistice. Participa la cele doua workshopuri de stil si de make-up.

Bounty Fair- targ si ateliere in aer liber - 8 iulie 2017- Casa Universitarilor - targul de design romanesc reuneste peste 60 de artisti si branduri. Participantii se pot bucura de 15 ateliere de creatie pentru cei mici, teatru interactiv, ateliere pentru cei mari, make-up gratuit, tombola, zona cu hamace, picnic, restaurant, butoi cu inghetata, selfie foto-corner si expozitie foto.

Concert: French Swing - Jazz & Chansonettes - 9 iulie 2017 - Clubul Taranului - fermecatoarea lume muzicala a boemei pariziene si bucurestene de alta data este readusa la lumina de Diana Tudor si Alexandru Burca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.