Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar, după ce anul trecut a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Acesta nu a putut părăsi țara în această perioadă, ceea ce înseamnă că nu și-a putut onora contractele din afara țării. Decizia nu este una definitivă.

Culiță Sterp a reușit să scape de controlul judiciar

Cea de-a doua jumătate a anului trecut nu a fost deloc una bună pentru Culiță Sterp, fiindcă problemele parcă s-au ținut scai de acesta. Cântărețul de manele a trecut prin multe momente grele care l-au pus la încercare atât pe el, cât și pe familia sa. De exemplu, acestuia i s-a furat o sumă mare de bani din casă, în timp ce toți erau plecați, iar la ceva timp după aceea, a avut un eveniment în Madrid care s-a terminat cu un scandal în toată regula, după ce persoana care l-a chemat pe el și pe trupa sa la eveniment a refuzat să îi plătească.

Asta nu este tot. Culiță Sterp a provocat și un accident grav, fiind acuzat printre altele pentru părăsirea locului accidentului, dar și pentru conducere sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. După mai multe investigații. artistul a fost pus sub control judiciar, ceea ce înseamnă că nu avea permisiunea de a părăsi România, deci nici de a susține concertele de peste hotare unde ar fi trebuit să fie prezent.

Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Culiță Sterp, deși în urma analizelor a fost clar faptul că se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma cercetărilor de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, s-a decis ridicarea controlului judiciar.


„Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, au transmis cei de la IPJ Cluj.

Citeste si:
Ana Morodan, primele declarații după ce a fost prinsă conducând...
Ana Morodan, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.