Social 23 Iunie 2017 17:13
Acest weekend surprinde Capitala cu evenimente desfasurate in aer liber, intre care se numara: spectacole, targuri, concerte, dar si piese de teatru. 

Sambata, 24 iunie 2017

BETON Street Art Festival - va avea loc sambata si duminica, in curtea Facultatii de Arte. Aduce in scena un concept care isi propune sa uneasca publicul cu actul artistic. Printre invitati, se numara: Golan (sambata) si Vlad Dobrescu, impreuna cu CTC (duminica), potrivit unica.ro.

Patricia Kaas - sustine un concert la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Pretul unui bilet porneste de la 120 de lei.

Duminica, 25 iunie 2017

"Zilele lui Zamfirescu"- eveniment plin de activitati pentru intreaga familie. Vino pe strada Putul lui Zamfir si descopera o lume aparte, unde copiii vor putea participa la diverse ateliere, iar parintii pot admira o expozitie de masini de epoca si o diversitate culinara. Pentru mai multe detalii despre eveniment, intrati pe site-ul evenimentului.

"Micul Infern", de Mircea Stefanescu - se tina la ora 19:00, la Teatrul National I. L. Caragiale, Sala Studio

Kurtos fest 2017 & Picnic Ozosep - targul se tine la Mogosoaia si reuneste producatorii de kurtoskalacs.

"Pe lacul auriu" - piesa se joaca la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, incepand cu ora 19:00.

"Schimb de carti" - Duminică, 25 Iunie, intre orele 15:00 – 17:00, in grădina de la Bohemia Teahouse are loc intalnirea Schimb De Cărți din luna iunie. Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.