Trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Primaria Sectorului 2 pentru ca functionau ilegal au fost sanctionate, din nou, pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii.

"Cele trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal au fost depistate in cursul noptii de sambata, 28 ianuarie spre duminica, 29 ianuarie 2017 ca nu respecta masura suspendarii activitatii, motiv pentru care au fost sanctionate cu suma totala de 7.000 lei si s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite", anunta Primaria Sectorului 2.

Cele trei cluburi gasite in neregula sunt El Grande Comandante, Club Queens si Tapo, precizeaza reprezentantii primariei.

Controalele, care au vizat legalitatea functionarii a 22 de cluburi, restaurante si sali de evenimente au fost efectuate de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 si de cadre ale Serviciului pentru Investigarea Criminalitatii Economice din Politia Sectorului 2.

In urma controalelor, s-a stabilit ca patru cluburi inchise anterior de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 au intrat in legalitate, respectiv Club Fratelli, Club Surubelnita, Club Maya si Club Biavati Events, scrie News.ro.

"De asemenea, s-a constatat ca 15 cluburi, restaurante si sali de evenimente au respectat masura suspendarii activitatii dispusa anterior de catre Politia Locala a Primariei Sectorului 2", au precizat sursele citate, adaugand ca Politia Locala va transmite catre ISU Bucuresti - Ilfov o adresa cu societatile comerciale sanctionate, pentru luarea masurilor care se impun.

Noua cluburi si trei sali de evenimente din Sectorul 2 al Capitalei au fost inchise, zilele trecute, in urma controalelor facute de inspectorii de la Politia Locala a Primariei Sectorului 2, din cauza lipsei autorizatiei de functionare privind desfasurarea de activitati de alimentatie publica.

Controalele au fost facute dupa incendiul din clubul Bamboo, distrus complet de flacari in dimineata de 21 ianuarie. Ca urmare a incendiului, 44 de persoane au ajuns la spital.

Citeste si:
Mai multe străzi din centrul Capitalei se transformă în artere cu...
Mai multe străzi din centrul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.