Un barbat a fostt gasit fara viata, in locuinta sa din localitatea Limanu, judetul Constanta. Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, omul a fost snopit in bataie si lasat sa moara.

Potrivit martorilor, barbatul a avut probleme cu chiriasii care locuiau la el in casa. De altfel, chiar unul dintre chiriasi a sunat la 112 si a anuntat decesul acestuia.

Imediat, la fata locului au ajuns politistii criminalisti, dar si un procuror care a deschis o ancheta. Potrivit primelor informatii, pe trupul neinsufletit al victimei au fost descoperite rani grave.

La audieri, oamenii care locuiau cu chirie in casa barbatului sustin ca acesta a venit acasa in miez de noapte, a cerut apa, apoi s-a dus la el in camera. Cateva ore mai tarziu a fost gasit fara suflate.

Procurorii asteapta si rezultatul necropsiei pentru a pune cap la cap toate indiciile, scrie stirileprotv.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.