Social 28 Iunie 2016 18:45
Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a scapat de masura controlului judiciar dupa ce procurorii nu au mai cerut prelungirea masurii preventive.

Fostul primar a fost scos de sub control judiciar in dosarul in care in iunie 2015 a fost pus sub urmarire penala si retinut pentru trafic de influenta si constituire de grup infractional organizat, scrie mediafax.

Chiliman a fost pus sub urmarire alaturi de Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, si Ioana Costescu, consilierul personal al primarului si de Ion Brad, consilierul local din Sectorul 1. Anchetatorii sustineau la momentul respectiv ca Vlad Moisescu ar fi constituit un grup infractional inca din 2004, din care au facut parte Ioana Costescu, Andrei Chiliman si Ion Brad, urmarind "comiterea unor fapte de coruptie care sa genereze obtinerea unor comisioane cuprinse intre 10 si 15% din valoarea lucrarilor atribuite pe criterii clientelare de la agentii economici favorizati in castigarea procedurilor de achizitie publica si pe parcursul derularii contractelor incheiate cu Primaria Sectorului 1".

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.