Afla ce temperaturi vor fi luni si marti.

  • Luni

Valorile termice vor fi in scadere, indeosebi in cursul noptii, iar vremea va deveni geroasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiuni si 2...3 grade, izolat, in sud si vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -13 si -5 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, va ninge local in Moldova, Transilvania si zona de munte. In restul teritoriului, ninsorile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va avea intensificari in nord-est, centru si sud-vest, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand ninsoarea. Rafale ale vantului se vor semnala temporar si in restul zonelor, dar pe arii mai restranse si la cote mai reduse.

La Bucuresti

Luni, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 0...2 grade, iar cea minima, usor mai scazuta fata de noaptea precedenta, se va situa in jurul valorii de -9 grade.

  • Marti

Valorile termice vor continua sa scada, astfel ca vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea in toata tara. Cerul va fi temporar noros si, cu precadere in cursul zilei, va mai ninge slab, pe arii restranse in est, centru si sud, precum si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari indeosebi in prima parte a intervalului, in Moldova, Dobrogea, Baragan si zona de munte, unde va mai spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -20 si -10 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a -23 de grade, dar si mai ridicate, izolat, in sudul tarii, spre -8 grade. Izolat, spre dimineata, in regiunile intracarpatice se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.