Trupurile militarilor morti in accidetul aviatic produs in localitatea sibiana Stejaris au fost aduse, vineri seara, la Laboratorul de Medicina Legala (LML) Sibiu, unde vor fi facute autopsiile pentru stabilirea cauzelor decesului.

Trupurile celor opt militari care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din localitatea Stejaris, judetul Sibiu, au fost aduse, vineri, in jurul orei 20.30, la LML Sibiu. Masinile care au transportat cadavrele au intrat prin spatele cladirii, evitand astfel jurnalistii aflati in fata institutiei.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX ca toti medicii legisti din municipiul Sibiu au fost chemati de acasa pentru a face, in noaptea de vineri spre sambata, autopsiile celor opt militari, in vederea stabilirii cauzelor decesului. Cel mai probabil, in cursul zilei de sambata, familiile militarilor morti vor ajunge la Sibiu pentru a lua trupurile neinsufletite.

Opt militari si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti in urma prabusirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, in jurul orei 10.40, in zona localitatii Malancrav, din judetul Sibiu. Zona este extrem de accidentata, unde doar masini de teren sau tractoare pot ajunge.

Citeste si: Cazuti la DATORIE! ACCIDENTELE aviatice care au curmat vietile militarilor romani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.