Social 31 Martie 2014 10:21
Militarul Claudiu Constantin Vulpoiu, care si-a pierdut viata, duminica, in teatrul de operatii din Afganistan a fost avansat la gradul de sublocotenent post-mortem printr-un ordin al ministrului Apararii, Mircea Dusa.

Potrivit Ministerului Apararii Nationale, ministrul Mircea Dusa a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, care si-a pierdut viata in timpul executarii unei misiuni de lupta in teatrul de operatii din Afganistan, scrie MEDIAFAX.

Ministerul Apararii mai anunta, luni dimineata, ca ministrul Mircea Dusa a inaintat sefului statului propunerea de decorare a ofiterului post-mortem cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler, pentru militari, cu insemn de razboi.

Militarul Claudiu Constantin Vulpoiu care si-a pierdut viata, duminica dimineata, in Afganistan avea 41 de ani, era angajat al Ministerului Apararii Nationale din 2001, era casatorit si avea un copil. Vulpoiu mai participase la alte sase misiuni externe, in Afganistan si Irak.

Citeste si: Tragedie in Afganistan! Un militar roman a murit!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.