Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac la adresa presedintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, in contextul scandalului despre fraudarea alegerilor din 2009, scrie dcnews.ro.

Victor Ponta este de parere ca membrii comisiei de ancheta ar trebui sa inceapa sa lucreze cat mai curand: "Acum cred mai mult ca oricand ca aceasta Comisie de ancheta parlamentara TREBUIE facuta cat mai repede!", sustine el, citat de cotidianul.ro.

Iata cateva dintre motivele expuse de fostul premier:

"1. Nu cred ca se refac alegerile din 2009 dar putem sa aflam mai mult despre implicarea intr-o competitie electorala democratica a unor institutii si persoane care nu au nici dreptul nici atributiile legale de a se implica - si asta este foarte important de stabilit pentru viitoarele alegeri prezidentiale din Romania

2. Nu cred ca se vor stabili responsabilitati penale ( cel putin cat timp Procuror General va ramane Augustin Lazar - cel care face eforturi disperate si abuzive de a bloca aflarea adevarului )/ dar Parlamentul poate sa stabileasca responsabilitati politice si sa actioneze in baza atributiilor sale constitutionale si a legitimitatii date de catre votul popular

3. Singura persoana profund imorala in aceasta poveste este tocmai Raluca Turcan ( cea care pare ca detine acelasi numar de neuroni cu Vanghelie) / pentru ca desi in 2009 Doamna Turcan era membra PDL si il sustinea oficial pe Traian Basescu azi este sefa PNL ( ce jenant) - ori PNL a sustinut oficial in 2009 si candidatura lui Mircea Geoana in turul al doilea si ideea ca alegerile au fost fraudate ( Crin Antonescu fiind cel mai vehement in acest sens)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.