Senatorul PNL Alina Gorghiu, este de parere ca ziua in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar nu vor fi revocati din functii, a fost una de "doliu" pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, scrie romanialibera.ro.

"Zi de doliu pentru domnul Tariceanu! Astazi i-a murit speranta ca domnul Ministru al Justitiei va fi factor activ in razboiul lui personal cu sefii parchetelor. Probabil e tristete fara margini la domnul Dragnea!

Pentru mine e un demers cu final asteptat. Desi cred ca domnul Ministru a pus destula presiune pe el si pe specialistii din minister anuntand public ca va face aceasta evaluare, ba chiar dand de inteles ca se poate lasa cu demisii.

E o greseala majora ca PSD de la inceputul anului incearca sa acopere nereusita in domeniul economic si beleaua in care baga tara cu populismul lor, tinand in prim plan tema justitiei care trebuie facuta in stil PSD: OUG 13, abrogarea abuzului in serviciu, gratierea faptelor de coruptie, revocarea sefilor de parchete etc.", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.