Social 23 Martie 2017 00:06
Presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele Klaus Iohannis au transmis mesaje pe retele de socializare in urma incidentului armat de la Londra, in urma caruia patru persoane si-au pierdut viata, cel putin 20 au fost ranite, printre care si doi romani, scrie hotnews.ro.

"In urma atacului terorist care a avut loc astazi, la Londra, imi exprim intreaga solidaritate cu poporul si guvernul britanic.

Faptul ca atacul a avut loc langa cladirea Parlamentului, simbol al democratiei si pluralismului, arata ca a fost indreptat impotriva valorilor care stau la baza statelor europene moderne, ceea ce il face cu atat mai condamnabil.

Transmit condoleante familiilor victimelor si sper ca toate persoanele ranite in atac, in particular cetatenii romani raniti, beneficiaza de cea mai buna ingrijire si asistenta medicala.

Am incredere ca Guvernul Romaniei monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei, inclusiv in ceea ce priveste eventualitatea aparitiei unor noi date privind cetateni romani afectati de atac, precum si pentru oferirea de asistenta consulara tuturor cetatenilor romani afectati de tragicele evenimente", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Si presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj: ⁠⁠⁠"Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati", a scris seful statului pe Twitter, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Raluca Turcan: Atacul de la Londra arata nevoia de unitate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.