Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, nu este de acord cu diferenta considerabila dintre salariul minim si cel maxim si este de parere ca ar trebui sa "pice" in Parlament OUG privind cresterea indemnizatiilor inaltilor demnitari.

Presedintele PSD sustine ca are un salariu "foarte mare" si nu este de acord cu diferentele intre salarii.

"Eu o sa sustin ca acea ordonanta sa fie picata in Parlament. Ma afecteaza inclusiv pe mine. (...) Nu este corect si asta nu este populism. Sunt oameni care au salarii foarte mici pentru care muncim sa facem un sistem si sa cream crestere economica ca sa aiba acces la venituri mai mari", a spus Liviu Dragnea, citat de ziare.com.

De asemenea, Dragnea sustine activitatea guvernului Grindeanu va fi monitorizata saptamanal: "Nu ne permitem sa lasam un domeniu sa lancezeasca. (…) Nu vreau sa par dur, dar nu se merge pe prietenii. (…) acolo nu mai sunt prieten si cine nu reuseste sa tina ritmul nu poate ramane", a spus Dragnea, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.