In urma unei discutii cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Dacian Ciolos a tinut sa vina cu precizari, potrivit dcnews.ro.

"Constat ca discutia mea telefonica cu domnul Liviu Dragnea a produs ceva tulburare.

Pentru ca vad tot felul de interpretari, simt nevoia sa limpezesc doua aspecte:

1. In cadrul discutiei nu am spus ca sunt de acord cu propunerea de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Am zis ca o voi analiza, dar ca trebuie avute in vedere mai multe aspecte atat legale cat si de oportunitate.

2. Analiza este limpede: acest Guvern nu se va atinge de Codul Fiscal. Cum este firesc, orice decizie de aceasta amploare poate sa fie luata, daca se va considera necesar, doar de catre viitorul guvern, legitimat de o majoritate in Parlament si de rezultatele alegerilor de duminica", a scrie Ciolos pe Facebook.

Liderul PSD doreste ca scaderea TVA la 19%, eliminarea supraaccizei pe carburanti si a taxei pe stalp prevazute de Codul Fiscal intocmit de Guvernul Ponta sa fie amanate pentru anul 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.