Dupa ce Liviu Dragnea, a solicitat in repetate randuri explixcatii cu privire la desfasurarea campaniei de achizitie a sculpturii lui Brancusi ”Cumintenia Pamantului”, premierul Dacian Ciolos ii transmite presedintelui PSD ca procesul decurge firesc - conform legii, potrivit revista22.ro.

"In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta „Cuminteniei Pamantului”- nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD – la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucreaza.

Pe scurt, zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratia noastra, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat contracte strambe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, cateva vesti despre cum avanseaza proiectele GovITHub", a scris prim-ministrul pe Facebook.

Citeste si: Dragnea cere Guvernului sa dea explicatii privind desfasurarea campaniei pentru "Cumintenia Pamantului"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.