Traian Basescu ii acuza pe politicienii europeni ca, pentru a nu-i supara pe "islamistii veniti buluc in inima Europei", evita sa faca referire directa la sarbatoarea crestina a Craciunului, el comentand ironic ca mai au putin si-l inlocuiesc pe Mos Craciun cu Mos Gerila, asa cum au facut comunistii
"Pentru a nu-i supara pe islamistii veniti buluc in inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit sa nu mai spuna si sa nu mai scrie <<Craciun Fericit>>, ci <<FELICITARI DE SEZON>>. Mai este putin si-l vom inlocui si pe Mos Craciun cu Mos Gerila. Va suna cumva cunoscut?", a scris fostul presedinte Traian Basescu, pe Facebook, intr-o postare intitulata "Pentru voi, bruxellezii, felicitari de sezon! Pentru noi, romanii, Craciun Fericit!", scrie MEDIAFAX.

Basescu mai spune ca "in problema cotelor de islamisti, a inceput sa se auda zgomotul pumnului izbit in masa al Berlinului utilizind, cel mai adesea, bratul artificial, Comisia Europeana". "Va suna cumva cunoscuta povestea pumnului in masa doar ca izbit la Moscova si nu la Berlin? Cea mai viabila solutie pentru viitorul Romaniei este apartenenta la Uniunea Europeana. De aceea, avem obligatia s-o aparam cu valorile culturale si politice care au consacrat-o", incheie fostul sef de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.