Klaus Iohannis a jucat tenis, luni seara, la un club din Sibiu, alaturi de tanarul tenismen Victor Cornea, care a postat pe Facebook o fotografie insotita de o relatare: "Am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul presedinte, Klaus Iohannis".

Victor Cornea, in varsta de 21 de ani, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Klaus Iohannis pe un teren de tenis. Imaginea este insotita de un text, tanarul povestind ca a jucat tenis cu noul presedinte al Romaniei.

"Azi, la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul presedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple si motivationale cuvinte: «Victor, ai vazut ca se poate!»", a scris tanarul tenismen pe reteaua de socializare, scrie MEDIAFAX.

In fotografie Klaus Iohannis poarta un tricou si pantaloni scurti albi si tine in mana o racheta de tenis. Imaginea a adunat peste 250 de "like-uri" si cateva comentarii. Iohannis obisnuieste sa joace tenis la clubul de tenis respectiv.

Klaus Iohannis a ajuns, luni, in jurul orei 15.30, la locuinta sa de pe strada Balea din municipiul Sibiu, unde sotia sa ajunsese cu cateva minute inainte, venind de la serviciu.

Intrebat de jurnalistii care il asteptau cum este sa fie acasa, Iohannis a raspuns: "Foarte bine". El a spus ca abia asteapta sa-si vada sotia, cu care nu s-a mai intalnit de duminica la pranz, cand el a plecat spre Bucuresti.

In 2012, Klaus Iohannis a aparut jucand tenis in biroul sau de la Primaria Sibiu, intr-un spot de promovare a unui turneu de tenis desfasurat la Sibiu, el spunand atunci ca initiativa i s-a parut "suficient de notabila" pentru a o promova.

In acel spot publicitar, Klaus Iohannis, imbracat in costum, primeste mingea pe fereastra biroului sau din Primarie, o opreste cu piciorul si o serveste mai departe, pe fereastra, spre Piata Mare din oras.

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.