Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor, în urmă cu aproximativ opt luni și oricât de multe eforturi ar fi făcut pentru a-i opri și pentru a-și recupera cele două conturi de Facebook pe care le-a pierdut, toate eforturile au fost în zadar.

Cătălin Moroșanu și-a pierdut conturile de Facebook

Cătălin Moroșanu este genul acela de persoană care oricât de multe lucruri ar avea de făcut, nu uită să păstreze legătura cu fanii lui de pe rețelele sociale, fără de care este perfect conștient că nu ar fi reușit să ajungă nicăieri. În timp ce multe vedete s-au mutat fie pe Instagram, fie pe TikTok, el a preferat să rămână pe Facebook, unde era urmărit de peste 90.000 de oameni.

Din nefericire, acesta a fost victima hackerilor, în urmă cu mai bine de opt luni de zile, iar toate eforturile pe care lea depus pentru recuperarea conturilor sale, nu au fost suficiente. Din punctul lui de vedere ceea ce i s-a întâmplat a fost o tragedie, deorece Facebook-ul era singura cale în care putea să comunice în mod direct cu oamenii care îl apreciază și care îl susțin. A încercat chiar și să discute cu anumite persoane de la noi din țară despre care a crezut că l-ar putea ajuta, da fără niciun rezultat.

„Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat după a intrat și în contul oficial. Am pierdut aproape 900.000 de urmăritori. Pentru mine, este o tragedie, pentru că Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit. Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat de pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa…”, a declarat Cătălin Moroșanu, la Antena Stars.

Pentru că a încercat în repetate rânduri să își recupereze conturile și pentru că nu a mai avut răbdare să aștepte pentru nimic, fostul concurent de la Survivor România a decis să își facă un cont nou, pentru a nu sta prea departe de fanii lui, dar îi este greu să o ia de la zero. La final, le-a oferit un sfat prețios oamenilor legat de autentificarea cu doi factori, pentru a nu trece prin aceeași situație ca și el.

Citeste si:
Cinci morți după tragedia de la Crevedia. Cine este a cincea...
Cinci morți după tragedia de...

„De opt luni de zile, de pe 11 mai încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este. Să aveți grijă când vă faceți cont să vă băgați autentificare cu doi pași, cu număr de telefon, atunci când încearcă cineva să se conecteze pe contul vostru, ca să dați accept sau nu”, a mai povestit el, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.