Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca realitatile economice "il omoara pe Victor Ponta", iar premierul este "disperat" de scorul electoral pe care il va obtine la prezidentiale

"PSD functioneaza ca o caracatita care doreste si a dorit dintotdeauna sa puna mana pe toate institutiile statului, asa functioneaza el, nu stie a functiona altfel. Ponta sta putin in Palatul Victoria, azi e pe aici. Nu guverneaza, vedeti ca el teleguverneaza, dar realitatile economice il omoara. La 7 luni el spune ca 16 mii de firme s-au inchis, ca investitiile sunt la pamant, ca absorbtia fondurilor europene e la pamant, ca sanatatea e la pamant, ca nu a creat locuri de munca. Unde-i milionul de locuri de munca promis de cel mai mare mincinos din istoria politicii romanesti?", a afirmat Blaga, la mitingul organizat de ACL in Piata Victoriei impotriva adoptarii OUG privind migratia primarilor, scrie MEDIAFAX.

"Acest om (Victor Ponta - n.r.) a promis ca nici mai mult nici mai putin mai face o marsavie ca aceea pe care incearca sa o faca astazi. Ca dupa ce suspenda 10 zile o lege care opreste migratia politica, are el grija sa mai dea o lege de suspendat si Codul penal 10 zile", a spus Blaga. El a afirmat ca "tinerii pesedisti sunt mult mai rai decat vechii pesedisti", pentru ca celor tineri nu le este frica de nimic.

Blaga a spus ca Victor Ponta este "disperat" de faptul ca nu obtine mai mult de 35% din optiunile electorale.

"El mananca popcorn in turul intai? O sa pateasca ce a patit celalalt cu «Mihaela, dragostea mea». Ca s-au culcat fericiti si dimineata a fost altfel, asta o sa pateasca Victor Ponta", a transmis liderul PDL.

De asemenea, Blaga si-a exprimat convingerea ca ACL va castiga alegerile prezidentiale cu Klaus Iohannis, iar in ianuarie va fi demis Guvernul Ponta printr-o motiune de cenzura.

"Primarii adevarati, caracterele adevarate, acum se vad. Eu le spun foarte clar: dragi primari care veti fi mituiti, veti avea probleme si voi si cei care va dau banii. Pentru ca facem demersul pana la capat. Sa mai stiti un lucru. Pentru ca acesti bani ii luati ca mita electorala, vi-i luam inapoi in ianuarie. Ca sa ne intelegem bine, doar pentru ca sunt mita electorala", le-a transmis Blaga alesilor locali.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Liderul PDL a mentionat ca in 2006 Alianta DA a fost cea care a initiat proiectul de interzicere a traseismului, care a fost aprobat inclusiv cu votul favorabil al PSD, dupa o serie de negocieri politice.

Citeste si: Guvernul a adoptat OUG care permite migratia alesilor locali!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.