Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca atacul premierului Ponta la adresa Monicai Macovei este nejustificat si jenant, precizand ca poate garanta ca aceasta este un om care nu poate fi condus de nimeni, mai ales pe bani.

Raspunzand unei intrebari, Basescu a spus ca primul afectat de declaratiile premierului este chiar Victor Ponta insusi.

"Monica Macovei are o imagine exceptionala", a spus Basescu, precizand ca nu se poate spune ca aceasta este condusa de cineva, transmite MEDIAFAX.

"Va garantez ca Monica Macovei nu este un om care sa poate fi condus de nimeni, cu atat mai putin pe bani", a spus Basescu, afirmand ca declaratia premierului este "jenanta".

Potrivit lui Basescu, atacul lui Ponta nu este justificat.

"In Romania e veselie mare cand lumea e distrata cu declaratiile domnului prim-ministru. Sa vedem cum stam cu tragerea de fonduri, cu TVA la alimente, cu Oltchim", a spus Basescu.

Premierul Victor Ponta a raspuns, luni, atacurilor lui Laszlo Tokes, el acuzandu-l pe acesta de limbaj horthyst si de faptul ca, impreuna cu Monica Macovei, reprezinta de 20 de ani interese antiromanesti.

Citeste si: Macovei: Ultimul premier care vorbea despre "agenturile straine" se numea Dascalescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.