Un copil din Bucuresti a murit la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals dupa ce a mancat o shaorma de la un fast food din Bucuresti. Procurorii din Bucuresti au deschis o ancheta in acest sens.

Copilul care a murit dupa ce a mancat o shaorma cumparata de la un fast food din Bucuresti era internat la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals, impreuna cu parintii.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in care se fac cercetari pentru moartea suspecta a copilului.

Atat copilul cat si parintii acestuia au ajuns saptamana trecuta la Spitalul de Boli Infectioase Matei Bals pentru ca au acuzat stari de rau dupa ce au mancat shaorma la un fast food din Capitala.

Copilul a murit in spital, iar in urma analizelor facute s-a constatat faptul ca principala cauza a mortii este intoxicarea cu o substanta necunoscuta.

In consecinta, procurorii au cerut o expertiza de specialitate din partea medicilor legisti Bucuresti si asteapta rezultatul pentru a stabili care este urmatorul pas in ancheta, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.