O statuie ce il reprezinta pe Donald Trump nud si cu un pantec imens a fost adjudecata in cadrul unei licitatii sustinute la Los Angeles, contra sumei de 28.000 de dolari. Achizitia a fost facuta de catre o personalitate a televiziunii americane, amatoare de activitati paranormale, a anuntat casa Julien.

Statuia ce il reprezinta pe Donald Trump nud a fost adjudecata contra sumei de 28.000 de dolari. Creatia colectiviului de anarhisti de pe Coasta de vest a Statelor Unite reprezinta singurul exemplar, dintr-o serie de cinci astfel de lucrari care au fost distruse, confiscate sau vandalizate.

Colectivul anarhist Indecline, ce are sediul in California, a dezvelit monumentul in anul 2016, pe Hollywood Boulevard, insotit de sintagma: "Imparatul nu are boase", potrivit AFP.

Creatiile au aparut in luna august 2016 in anumite spatii publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle si Clevelend, moment in care candidatura lui Donald Trump prezenta un interes major.

Cumparatorul, pe numele sau Zak Bagans este personalitate tv, dar si un investigator pe probleme paranormale. Acesta va expune statuia in Muzeul sau din Las Vegas (The Haunted Museum), potrivit unui comunicat al casei Julien, scrie News.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.