Un tanar in varsta de 26 de ani din Chisinau a fost ucis, duminica, iar prietenul sau se afla in stare grava, dupa ce au fost impuscati pentru ca fumau si scuipau pe balconul comun al unui bloc din capitala Republicii Moldova. 

Incidentul s-a petrecut la etajul 22 al unui bloc din Chisinau. Baietii au fost impuscati de doi vecini, tata si fiu, care s-au aratat deranjati de faptul ca baietii fumau si scuipau de la balcon.

Tanarul care a reusit sa supravietuiasca se afla in vizita la prietenul sau, cu ocazia Craciunului pe stil vechi. Cei doi baieti au iesit la o tigara pe balconul comun, iar unul dintre ei a scuipat.

Doi vecini de la etajul 17 au urcat la etajul la care se aflau cei doi tineri si au inceput sa traga, potrivit Stirileprotv.ro.

Anchetatorii au stabilit ca atacatorii, un barbat de 57 de ani si fiul sau vitreg de 33 de ani consumasera alcool inainte de a comite fapta. Mai mult, cei doi nu detineau legal armele, care aveau si seria stearsa.

Cei doi atacatori risca pana la 20 de ani de inchisoare, avand la activ antecedente penale.

Vecinii care locuiesc pe acelasi etaj spun ca nu au auzit incidentul si nici nu ii cunosc pe atacatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.