Doua persoane au fost ucise si mai multe persoane au fost ranite, in orasul olandez Maastricht joi seara, transmit autoritatile, potrivit The Independent.

Politia a transmis prin intermediul unui comunicat ca au fost doua incidente, petrecute la cateva sute de metri distanta unul de celalalt, intr-un cartier rezidential din nordul Maastrichtului. Presa locala relateaza ca vecinii au fost suprinsi de un strigat puternic.

Autoritatile sustin ca nu exista motive pentru a crede ca a fost vorba despre un atentat terorist. Politia nu stie daca exista vreo legatura intre cele doua atacuri.

Pana la acest moment o persoana a fost arestata, noteaza stirileprotv.ro.

"A fost o bataie la ora 9 PM si un barbat a murit injunghiat. Identitatea lui este inca necunoscuta. Suspectul a fugit. 10 minute mai tarziu, o alta injunghiere a avut loc, o femeie a fost ucisa, identitatea ei nu este cunoscuta. In al doilea incident au fost ranite si doua persoane, care au fost transferate la spital. Ulterior, o a treia persoana a fost gasita intr-o moschee din apropiere si a fost transferata la spital", a transmis politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.