Rich si-a vandut bunurile, si-a dat demisia si a pornit in vacanta vietii lui alaturi de pisica Willow. Cei doi au inceput aceasta calatorie in mai 2015, cand au parasit orasul natal Hobart (Tasmania). 

Rich isi aminteste ca a putut sa renunte la tot ce avea in afara de pisica lui, astfel ca a decis sa o ia cu el in calatorie.

In februarie 2017, cei doi au ajuns in Australia de Sud, marcand oficial momentul in care pisica Willow a reusit sa viziteze sase state si doua teritorii ale Australiei.

"Am reusit atat de multe impreuna si am vazut atatea locuri minunate. Nu imi pot imagina o astfel de calatorie fara pisica mea. Am ajuns la Marea Bariera de Corali, am mers cu cortul si am strabatut mii de kilometri pe drumuri de pietris. Unii oameni ar putea crede ca sunt ciudat ca merg in calatorii cu pisica mea, dar Willow este atat de calma incat sunt sigur ca ii place stilul asta de viata. I-am atasat o zgarda de urmarire astfel ca stiu intotdeauna unde este.

Ii place sa exploreze imprejurimile. Cat timp are zgarda la gat, nu imi fac griji ca as putea sa o pierd. E placut ca putem sa impartasim aceasta experienta cu lumea intreaga. Ma bucur cand oamenii imi trimit mesaje de incurajare. Imi ofera motivatia sa merg inainte pe acest drum. Cu siguranta ne-am obisnuit cu acest stil de viata.

Sunt foarte mandru de Willow. Ea este cea care a transformat duba cu care calatorim intr-o casa. Este cel mai bun prieten de calatorie", a declarat Rich, potrivit Boredpanda.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.