Compania Adidas a lansat de curand o campanie toamna-iarna, care se concentreaza pe autenticitate si pe valorile "de maine": modele, artisti, activisti si atleti. Cum colectia a fost creata pentru a redefini frumusetea, nu e de mirare ca brandul a starnit atatea controverse in jurul modelului care apare in spotul video neepilat. 

In spatele acestui concept se afla Arvida Bustrom, artist suedez, model si fotograf, cunoscuta pentru lupta impotriva stereotipurilor.

Aceasta pozeaza adesea in rochii albe, fuste roz, pastelate si poarta incaltamintea brandului. In timp ce contureaza imaginea unei fete cool, starneste o multitudine de critici generate de faptul ca apare cu par pe picioare.

Pentru aceasta abordare a primit mai multe pareri negative si comentarii rautacioase, carora le-a oferit un raspuns pe pagina oficiala de Instagram:

"Nici nu pot sa incerc sa imi imaginez sa nu ma bucur de toate aceste privilegii. Nu toti oamenii impartasesc aceleasi experiente", a scris Arvida Bustrom, potrivit Boredpanda.com.

me and some TP

A post shared by arvida byström (@arvidabystrom) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.