Presa internationala relateaza despre ravagiile facute de furtunile violente din vestul tarii noastre.

O furtuna puternica ucide opt persoane in Romania, titreaza BBC News. Majoritatea victimelor au fost inregistrate in si in jurul orasului Timisoara, unde rafalele de vant au atins viteze de pana la 100 km/h. Copaci au fost rupti, acoperisuri au fost luate de vant, alimentarea cu apa si energie au fost intrerupte, noteaza jurnalistii britanici.

O furtuna puternica a ucis opt oameni si a ranit cel putin 67 de persoane in vestul Romaniei, inregistrandu-se distrugeri si in anumite parti ale Serbiei si Croatiei. Traficul rutier si feroviar din unele parti ale Romaniei a fost oprit din cauza copacilor cazuti. Mai multe spitale, scoli si blocuri au fost avariate, iar zeci de orase si sate au ramas fara energie electrica, scriu si cei de la Reuters.

O furtuna violenta in Romania care a produs rafale de vant de pana la 100 de kilometri pe ora a lasat cel putin opt morti si alte zeci de persoane ranite duminica, citeaza The Washington Post autoritatile romane. O persoana a fost lovita de un panou publicitar, iar peste o femeie a cazut un copac.

Romania s-a confruntat cu furtuni devastatoare in weekend. Cel putin opt persoane au fost ucise si aproape 70 au fost ranite, dupa ce furtuni puternice au lovit partea de vest a tarii, noteaza si Euronews.

Furtuni ucigase lovesc Romania, arata Sky News. Traficul rutier si feroviar a fost suspendat din pricina pomilor rupti de vantul care a atins 100 km/h. Sute de pompieri au fost implicati in operatiunile de salvare si curatare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.